Oglasi za posao

Prodajni predstavnik / Komercijalista (m/ž)

Radanovići 17. decembar 2023.
logo

Rattan Sedia d.o.o.

"Rattan Sedia" je osnovana 2008. godine kao kompanija za proizvodnju vanjskog namještaja, a za vrlo kratak vremenski period uspjela se dobro pozicionirati u cijeloj regiji. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj u proteklom periodu doveo je do stalnog širenja poslovanja, pa se sada u proizvodnom pogonu nalaze namještaj, pergola tende, WPC decking, sistemi zastakljivanja.

Tokom više od 15 godina duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž na tržištu regiona. U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom. Zbog svega navedenog, važi kao jedna od vodećih kompanija za opremanje ugostiteljskih objekata i privatnih domaćinstava.

Dominirajući regionalnim tržištem, postepeno svoje mjesto pronalazi i u Evropi, odgovarajući najkompleksnijim projektima u velikim evropskim gradovima. Trenutno djeluje sa prodajnim salonima u Crnoj Gori (Kotor), Bosni i Hercegovini (Brčko), Hrvatskoj (Zagreb) i Srbiji (Beograd). Salone opskrbljuju proizvodi koji se rade u fabrikama koje se prostiru na oko 2000 kvadratnih metara. Zahvaljujući ovim proizvodnim kapacitetima i strateškim opredjeljenjima, uz usmerenje da se odgovori svim zahtjevima tržišta, kompanija danas zapošljava oko 300 radnika i kooperanata. Kompanija je u svom djelovanju dobitnik mnogobrojnih priznanja i nagrada, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu.

Zbog širenja obima posla tražimo pojačanje u sektoru prodaje:


Prodajni predstavnik / Komercijalista (m/ž)

OBAVEZNI USLOVI:
 • IV stepen stručne spreme ili više;
 • Vozačka dozvola B kategorije - aktivan vozač;
 • Poznavanje rada na računaru;
 • Izuzetne vještine komunikacije.
OPCIONALNI USLOVI:
 • Radno iskustvo u prodaji;
 • Znanje engleskog jezika;
 • Poznavanje tržišta ugostiteljstva i turizma.
NUDIMO:
 • Natprosječna primanja + bonusi;
 • Tehnička podrška (automobil, telefon, laptop...);
 • Internacionalno radno okruženje;
 • Obuka i druga vrsta podrške za osamostaljenje u radu.
ZADUŽENJA:
 • Obilazi ugostiteljske, turističke i druge objekte koji su od važnosti za kompaniju; prezentuje proizvode i uspostavlja kontakte sa
  menadžerima objekata;
 • Izrađuje ponude, komunicira sa klijentima, prati realizaciju, sastavlja izvještaje, daje prijedloge za poboljšanje poslovanja;
 • Vodi projekte opremanja objekata i koordinira isporuku i montažu proizvoda sa klijentima.
Zainteresovani kandidati prijave mogu poslati putem mejla: info@rattansedia.com ili putem opcije KONKURIŠITE.
Kontakt 069 815 225 -  Zvati u periodu 08h-15h.

RATTAN SEDIA d.o.o.

"Rattan Sedia" je osnovana 2008. godine kao kompanija za proizvodnju vanjskog namještaja, a za vrlo kratak vremenski period uspjela se dobro pozicionirati u cijeloj regiji. Intenzivan ekonomski, tehnološki i investicioni razvoj u proteklom periodu doveo je do stalnog širenja poslovanja, pa se sada u proizvodnom pogonu nalaze namještaj, pergola tende, WPC decking, sistemi zastakljivanja. Tokom više od 15 godina duge tradicije i proizvodnog iskustva, Rattan Sedia je stvorila prepoznatljiv imidž na tržištu regiona. U svom intenzivnom napredovanju, kompanija je postala multinacionalan brend, sa nekoliko vlastitih fabrika, te maloprodajnom i veleprodajnom mrežom. Zbog svega navedenog, važi kao jedna od vodećih kompanija za opremanje ugostiteljskih objekata i privatnih domaćinstava. Dominirajući regionalnim tržištem, postepeno svoje mjesto pronalazi i u Evropi, odgovarajući najkompleksnijim projektima u velikim evropskim gradovima. Trenutno djeluje sa prodajnim salonima u Crnoj Gori (Kotor), Bosni i Hercegovini (Brčko), Hrvatskoj (Zagreb) i Srbiji (Beograd). Salone opskrbljuju proizvodi koji se rade u fabrikama koje se prostiru na oko 2000 kvadratnih metara. Zahvaljujući ovim proizvodnim kapacitetima i strateškim opredjeljenjima, uz usmerenje da se odgovori svim zahtjevima tržišta, kompanija danas zapošljava oko 300 radnika i kooperanata. Kompanija je u svom djelovanju dobitnik mnogobrojnih priznanja i nagrada, kako na domaćem, tako i na međunarodnom planu.