Oglasi za posao

Open day za predstojeću sezonu 2024 - Kolašin

Herceg-Novi, Crna Gora 23. februar 2024.
logo

One&Only Portonovi

One&Only Portonovi, jedini ultraluksuzni rizort u regionu i prvi One&Only u Evropi, otvara svoja vrata za nove članove tima u susretpredstojećoj sezoni. Ušuškan na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, na mjestu susreta Jadranskog mora i planina, One&Only Portonovi poznatje po svojoj sofisticiranoj estetici, tri prvoklasna restorana – La Veranda, Sabia i Tapasake, koji nude domaću, italijansku i azijsku fusion kuhinju,kao i Chenot Espace programu, koji uz pomoć naših stručnjaka pruža jedinstveno, transformativno wellness iskustvo detoksikacije i potpunerevitalizacije tijela.

Ako ste mladi, ambiciozni i privlači vas ideja da radite u međunarodnom okruženju, uz mogućnost da napredujete i provedete sezonu na nekojod egzotičnih One&Only lokacija kao što su Maldivi, Dubai ili Mauricijus, One&Only Portonovi predstavlja savršeni naredni korak u vašoj karijeri,i to na sljedećim pozicijama:

Housekeeping (sektor domaćinstva) – supervizori, sobari/ce, koordinatori

Food & Beverage (sektor hrane i pića) – barmeni, konobari, hostese, somelijeri

Spa – spa terapeuti, spa recepcioneri

Front of house (sektor odnosa sa gostima) – recepcioner, host, concierge

Engineering (sektor održavanja) – električar, tehničar, bazenski tehničar

Culinary (kuhinja) – glavni i pomoćni kuvari

 
One&Only Portonovi okuplja najistaknutije profesionalce i lidere hospitality industrije, nudeći priliku za razmjenu znanja i iskustva sa kolegamaiz preko šezdeset različitih zemalja. Kako je kontinuirani razvoj jedan od ključnih principa poslovanja One&Only, naš posvećeni tim ljudskihresursa poržava napredak svakog pojedinca kroz programe treninga i obuka, kako bi naši zaposleni uvijek bili u toku sa posljednjim trendovimana nivou industrije.

Ukoliko želite da saznate nešto više o One&Only Portonovi i osjetite djelić njegove atmosfere, pozivamo vas da nas posjetite na karijernimdanima u Herceg Novom, Podgorici, Nikšiću i Kolašinu, i uvjerite se da je One&Only Portonovi idealno okruženje za vaš lični i profesionalnirazvoj.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti slanjem e-maila na adresu jobs@oneandonlyportonovi.com ili putem https://jobs.kerzner.com/

One&Only Portonovi

www.oneandonlyportonovi.com