Oglasi za posao

Menadžer(ka) Hrane & Pića

Perast 15. februar 2024.
logo

Hotel Heritage Grand Perast

 HOTEL Heritage Grand Perast (5*) / Menadžer(ka) Hrane & Pića
 
HOTEL Heritage Grand Perast se nalazi u UNESCO zaštićenom primorskom gradiću Perastu, na crnogorskoj obali.
Svoj konačni urbani arhitektonski izgled Perast je dobio u toku XVII i XVIII vijeka i danas je jedan od najljepših primjera barokne arhitekture na Jadranskoj obali.
Više od 300 kuća i palata gusto naseljenih na obali, svrstavaju Perast u jedan od najatraktivnijih turističkih destinacija na Mediteranu, a HOTEL Heritage Grand Perast jedan od najljepših u Evropi.
2021. godine, Conde Nast je dodijelio hotelu Heritage Grand Perast i nagradu za najbolji hotel u Evropi.
HOTEL Heritage Grand Perast ima ukupno 130 soba, 2 restorana, SPA centar sa sobama za tretmane, saunom, unutrašnji i spoljašni bazen, te traži iskusnog


Menadžera Hrane & Pića
po sljedećim zahtjevima:
 
OPERACIJE ZA F&B:
  • Upravlja svim uslugama koje se odnose na hranu i piće u svim restoranima, barovima, mini-barovima, plažnom klubu, Spa centru – kao i događajima koje organizuje hotel Heritage Grand Perast;
  • Kreira Vinsku Listu kao i Listu pića, vodeći računa da su sva pića dostupna tokom bilo kojeg doba godine;
  • Vodi računa da se obezbijedi pravilna i blagovremena priprema restorana – uključujući postavljanje stolova. Kontroliše svaku postavku da je u skladu sa procedurama i kvalitetom hotela sa 5*;
  • Kontroliše da je kompletno F&B osoblje u odgovrajućoj uniformi i u skladu sa grooming stanradima hotela 5*;
  • Zapošljava, upravlja i obučava osobolje – kako tehnički dio, tako i onaj koji se odnosi na odnose sa gostima u hotelu 5*;
  • Kreira dnevne i sedmične rasporede za zaposlene u okviru F&B sektora. Komunicira blagovremeno izmjene u rasporedu u skladu sa obimom i dinamikom posla;
  • Komunicira sa sektorom kuhinje u vezi rezervacija u restoranu, preference gostiju, posebnih događaja, proslava;
  • Održava sastanke sa timom prije smjene upućujući ih na sve detalje vezano za doručak/ručak/večeru;
  • Nadzire rad svih zaposlenih u sektoru i ocjenjuje zaposlene u skladu s tim. Vodi disciplinske postupke u skladu sa procedurama hotela i važecim zakonima, za zajedno sa menadžerom za ljudske resurse;
  • Obilazi sve lokacije na kojima se služi hrana i piće kako bi bio siguran u zadovoljstvo gostiju. Razgovara sa gostima o njihovim utiscima i u skladu s tim kreira “posebno iskustvo I doživljaj” u hotelu Heritage Grand Perast;
  • Vrši ocjenu zaposlenih; 
  • Radi sedmične/mjesečne inventare pića kao i sedmične/mjesečne zalihe hrane;
  • Odgovoran je da na kraju dana su svi F&B outleti zatvoreni u skladu sa procedurom hotela;
  • Kontroliše troškove svih prodajnih mjesta hrane i pića;
  • Maksimizuje prodaju hrane i pića predlažući određene marketing aktivnosti, kao i vršeći obuku osoblja kako bi maksimizirali prodaju;
  • Održava konzistentnost usluge. 
Profil traženog kandidata: 
  • Obrazovanje – srednja škola ili fakultet;
  • Iskustvo u menadžerskim poslovima u F&B-u u hotelima 5* / 3 godine minimum;
  • Osnovna kompjuterska znanja u Word-u, Excel-u, Prestige-u;
  • Poznavanje računovodstva (osnovno – u cilju praćenja F&B operacija)
  • Poznavanje engleskog jezika.
Benefiti:
  • Rad u renomiranom hotelu sa 5*
  • Rad u dinamičnom random okruženju;
  • Mogućnost kako ličnog tako i karijernog napretka.
 Zainteresovani:
Pošaljite radnu biografiju-CV (PDF ili Word format), skoriju fotografiju i eventualne preporuke, do 15.02.2024.  na sljedeću e - adresu:
careers@hotelgrandperast.com
 
Napomena:
(Samo kandidati koji uđu u uži izbor će biti kontaktirani)
  Vaša biografija treba da sadrži: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, trenutnu adresu i broj telefona / mobilnog telefona, obrazovanje, radno iskustvo i jezike kojima se služite.

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj +38269368759.

Hotel Heritage Grand Perast

Hotel Heritage Grand Perast

Poslovi iz iste kategorije

  Hostesa

  Spa Attendant (m/f)

  Sobarica