Citadela Restoran & Bar raspisuje oglas za više pozicija i to:
F&B manager (m/ž)
Uslovi:
- Razgovor direktno sa Generalnim menadžerom;
- Ukoliko smatrate da imate dovoljno iskustva u ugostiteljstvu, prijavite se.
Glavni kuvar (m/ž)
Opis posla:
- Upravljanje svim aspektima kuhinje restorana uključujući operativne, administrativne i poslove kvaliteta;
- Zadužen za organizaciju, kvalitet, kontrolu troškova, recepture, standardizaciju jela i produktivnost zaposlenih u restoranu;
- Nadgleda rad smjene u kuhinji restorana i osigurava poštovanje svih politika, standarda i procedura za hranu;
- Kreiranje receptura i jelovnika i obučavanje osoblja u skladu sa istim;
- Razvija, projektuje i generiše nove ideje koje se odnose na restoran - jelovnik.
Osnovne dužnosti:
- Poboljšava uslugu tako što komunicira i pomaže članovima tima da razumiju potrebe gostiju, pružajući smjernice, povratne informacije i individualne treninge kada je to potrebno;
- Učestvuje u obuci osoblja restorana, priprema menija, metoda i načine pripreme hrane;
- Odgovoran za disciplinu i poštovanje procedura i standarda zaposlenih u restoranu;
- Obezbjeđivanje da odgovarajući resursi budu na raspolaganju prema potrebama posla;
- Upravljanje dostavom hrane na mjestima prodaje hrane i pića i preduzimanje mjera gde je potrebno da bi se obezbedilo poštovanje važećih zakonskih propisa;
- Obezbjeđivanje da članovi tima budu upoznati sa svim stavkama menija, specijalnim promocijama, svečanostima i događajima;
- Nadgleda rad u skladu sa smjernicama HACCP;
- Praćenje dokumentacije HACCP listi za sve ostave i poštovanje baza HACCP za sve relevantne prostore;
- Održavanje dobre komunikacije sa svim članovima osoblja;
- Organizacija mjesečnih sastanaka i definisanje akcionih planova nakon sastanka;
- Regrutovanje, upravljanje, obučavanje i razvijanje kuhinjskog tima;
- Redovno razmatranje svih menija da bi se potvrdilo da li su ponude u skladu sa tržišnim trendovima;
- Praćenje redovnog stanja namirnica i poručivanja robe na dnevnom nivou.
Zahtjevi pozicije:
- Vaspitana osoba;
- 5 godina prethodnog radnog iskustva u restoranu ili hotelu;
- Brzina i efikasnost;
- Spretnost i razvijene organizacione vještine;
- Sklonost ka timskom radu.
Pomoćni kuvar (m/ž)
Uslovi:
- III ili IV stepen stručne spreme;
- Potrebno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima;
- Sanitarna knjižica - obezbijeđena od strane poslodavca;
- Prijem i skladištenje namirnica;
- Pomoć kuvaru u pripremi jela;
- Priprema pratećeg materijala za serviranje;
- Briga o higijeni kuhinje;
- Vrši druge poslove po nalogu neposredno nadređenog;
- Vaspitan.
Restoranski konobar (m/ž)
Opis posla:
- Postavlja i razmješta stolove, priprema servirane stolove i ostali inventar u restoranu, baru i terasi;
- Brine se o nabavci pića;
- Obavlja pripremne radove na reonu i radove za opsluživanje gosta;
- Održavanje reda i čistoće prostora rada i boravka;
- Sprovodi standarde SOP;
- Obavlja i druge poslove po nalogu F&B menadžera.
Obavezni uslovi:
- IV stepen stručne spreme ugostiteljskog smjera;
- Obavezno znanje jednog internacionalnog jezika (engleski po mogućnosti);
- Vaspitan.
Barmen (m/ž)
Opis posla:
- Odgovoran je za pripremu i posluživanje pića gostima;
- Daje preporuke i sugestije gostu za odabir pića;
- Održava šank i radni prostor čistim i urednim u svakom trenutku;
- Vodi računa o zalihama i potrošnji pića;
- Osigurava da je bar u potpunosti opremljen alatima i proizvodima potrebnim za mješanje pića i posluživanje gostiju;
- Mjesečni popis;
- Vaspitan.
Uslovi za zasnivanje radnog odnosa:
- Srednje obrazovanje u trajanju od 3 ili 4 godine (3 ili 4 nivo NOKS-a) ugostiteljske, turističke struke i druge vrste;
- Poznavanje engleskog jezika;
- Najmanje 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima;
- Sanitarna knjižica - obezbijeđena od strane poslodavca.