Oglasi za posao

Higijeničar (m/ž)

Herceg-Novi, Crna Gora 15. jun 2024.
logo

Palmon Bay Hotel&SPA

Palmon Bay Hotel & Spa **** je novi hotel koji se nalazi uz samu obalu mora, u Igalu. Okružen je jedinstvenim prirodnim okruženjem i prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv. Hotel raspolaže sa 212 smeštajnih jedinica, od kojih je većina sa pogledom na more.

U okviru hotela nalaze se još i privatna plaža Palmon Beach club (kameni i peščani deo), Wellness i Spa centar, zatvoreni bazen sa mineralnom lekovitom vodom u SPA centru, 2 bazena na otvorenom (Lemon terrace i Beach club), Lobby bar, Lemon terrace bar, à la carte restoran Olive Terrace koji se nalazi na krovnoj terasi hotela, odnosno na petom spratu i kongresni centar Mice sa ukupno  4 sale.
 
Nadamo se da će te se pridružiti našem timu u hotelu Palmon bay and spa kao:

HIGIJENIČAR (m/ž)

OPIS POSLA I ODGOVORNOST:
  • održavanje higijene svih hotelskih prostora,izuzev kuhinjskog bloka,magacina i kotlovnice,po nalogu i rasporedu rada koji dobija od šefa smjene/domaćice hotela;
  • u procesu rada pridržava se  dobijenih uputstava: kako se i kojim sredstvima čiste odredjeni materijali i predmeti,i kako se rukuje aparatima za čišćenje;
  • učestvuje u akcijama generalnog sredjivanja,kako je to planom predvidjeno;
  • u toku rada racionalno koristi potrošni materijal i energente;
ŠTA OČEKUJEMO OD VAS?
  • motivisanost, fleksibilnost, spremnost za timski rad;
  • poželjno radno iskustvo;
  • poštovanje i usvajanje korporativnih pravila hotela;
Molimo sve zainteresovane kandidate koji žele da budu dio uspješnog i dinamičnog tima hotela Palmon bay and spa da pošalju svoju biografiju / CV na email adresu:nina.ivanovic@hotelpalmonbayspa.com. Obavezno je da Vaša biografija sadrži: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, kontakt telefon, adresu i grad, radno iskustvo i nivoe jezika kojima se služite.
Kontakt telefon za više informacija:067/636-231 zvati radnim danima u periodu od 7:00 – 15 :00 časova.

Palmon Bay Hotel&SPA