Oglasi za posao

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)

Herceg-Novi, Crna Gora 15. jun 2024.
logo

Palmon Bay Hotel&SPA

Palmon Bay Hotel & Spa **** je novi hotel koji se nalazi uz samu obalu mora, u Igalu. Okružen je jedinstvenim prirodnim okruženjem i prekrasnim pogledom na Bokokotorski zaliv. Hotel raspolaže sa 212 smeštajnih jedinica, od kojih je većina sa pogledom na more.

U okviru hotela nalaze se još i privatna plaža Palmon Beach club (kameni i peščani deo), Wellness i Spa centar, zatvoreni bazen sa mineralnom lekovitom vodom u SPA centru, 2 bazena na otvorenom (Lemon terrace i Beach club), Lobby bar, Lemon terrace bar, à la carte restoran Olive Terrace koji se nalazi na krovnoj terasi hotela, odnosno na petom spratu i kongresni centar Mice sa ukupno  4 sale.

Nadamo se da će te se pridružiti našem timu u hotelu Palmon bay and spa kao:

Pomoćni radnik u kuhinji (m/ž)
OPIS POSLA:
  • Vrši održavanje opšte higijene poslovnih prostorija i uređaja pomoćnih prostorija, rashladnih komora, frižidera, štednjaka, pećnica i drugih uredjaja;
  • Obavlja poslove čišćenja povrća, te ručno obrađuje iste po uputama od strane pretpostavljenih kuvara, a isto tako treba da poznaje rad na univerzalnoj mašini.Po izvršenim poslovima obavještava pretpostavljenog , radi dobijanja novih zadataka;
  • Priprema potreban inventar: tanjire i ovale, odlaže iste u topli sto radi izdavanja dnevnih obroka;
  • Vrši odlaganje odpadaka hrane na za to određeno mijesto;
  • Obavlja i druge poslove po nalogu šefa kuhinje, odnosno pomoćnika šefa kuhinje, kojima je za svoj rad neposredno odgovoran.
Odgovornost:
  • Neposredno je odgovorn za pravilno i racionalno korišćenje osnovnih sredstava, sitnog inventara i materijala;
  • Neposredno je odgovrn za učinjenu materijalnu štetu koja nastane njenim nehatom ili nemarnim radom;
  • Za svoj rad odgovoran je šefu kuhinje, odnosno pomoćniku šefa kuhinje.
Molimo sve zainteresovane kandidate koji žele da budu dio uspješnog i dinamičnog tima hotela Palmon bay and spa da pošalju svoju biografiju / CV na email adresu:nina.ivanovic@hotelpalmonbayspa.com.
Obavezno je da Vaša biografija sadrži: ime i prezime, datum i mjesto rođenja, kontakt telefon, adresu i grad, radno iskustvo i nivoe jezika kojima se služite.
Kontakt telefon za više informacija: 067/636-231 zvati radnim danima u periodu od 7:00 – 15 :00 časova.

Palmon Bay Hotel&SPA