Oglasi za posao

Arhitekta (m/ž)

Radanovići, Kotor 21. jul 2024.
logo

Revolution Architects

Revolution Architects DOO je projektantski biro koji se bavi izradom idejnih rješenja, tehničke dokumentacije i praćenjem gradilišta.

Za našu kancelariju u Radanovićima, Kotor, tražimo:


ARHITEKTE
Mi smo dinamična kompanija koja traži kandidate zainteresovane za dugoročno opredjeljenje za karijeru punu prilika za napredovanje.
Kao arhitektonska i inženjerska kompanija, pružamo širok raspon usluga za naše klijente u više tržišnih segmenata. Nudimo beskrajne mogućnosti za angažman u projektima svih tipova i veličina.

 
Opis zaduženja:
Upravljanje uspešnom isporukom dizajna od procesa inicijalnog brifinga preko faze projektovanja koncepta, uključujući koordinaciju i usmeravanje unutrašnjih i eksternih resursa za isporuku kompletne dokumentacije za projektovanje potrebne za pribavljanje saglasnosti glavnog gradskog / državnog arhitekte i pripremu projektno – tehničke dokumentacije glavnih projekata na vreme, u okviru budžeta i uspostavljenih kvalitativnih standarda firme.

Naša filozofija je podsticanje profesionalnog razvoja u studijskoj atmosferi u kojoj se talenti i iskustva cijene, trebaju i njeguju. Zaposleni rade u integrisanim timovima arhitekata, dizajnera enterijera i
inženjera ostalih struka, usmjerenih na kompletna dizajnerska rješenja za naše klijente. Timsko okruženje kandidatima bez iskustva pruža priliku da zaista projektuju, uz podršku iskusnih profesionalaca, i na taj način stiču dodatno iskustvo i stručno se usavršavaju i napreduju.

Nudimo mogućnost dodatne zarade u vidu bonusa, kao i mogućnost daljeg napredovanja u skladu sa ostvarenim rezultatima.

Uslovi za kandidate:
  • VII stepen stručne spreme, diplomirani inženjer arhitekture ili master inženjer arhitekture;
  • Radno iskustvo minimum 5 godina;
  • Posedovanje licence ovlašćenog inženjera za arhitektonsku djelatnost;
  • Dobro poznavanje rada u Revit-u i AutoCAD-u;
  • Znanje engleskog jezika (pisana i usmena komunikacija);
  • Sposobnost rada u timu, dobra komunikacija sa kompletnim timom;
  • Sposobnost jasnog izražavanja i skiciranja ideja;
  • Odlične komunikacione sposobnosti.

Ukoliko želite da saznate više o ovoj poziciji, molim Vas da nas kontaktirate i da svoju prijavu dostavite na e-mail adresu: 
tomo.radovic@revolutionarchitects.rs