Oglasi za posao

Kasirka u maloprodaji

Bar, Crna Gora 15. jul 2024.
logo

Kips

KIPS je preduzeće osnovano 1990. godine kao malo trgovačko preduzeće sa ciljem da postane vodeća kompanija za trgovinu građevinskim materijalima i proizvodima za domaćinstvo. Vizija KIPS-a je da bude neizostavno ime za preduzeća, majstore i porodice koji traže kvalitet, sigurnost cijena i mogućnost da pronađu sve na jednom mjestu. KIPS želi da ostane lider u poslu i da konstantno povećava zadovoljstvo kupaca kroz kontinuirano ulaganje u radnu snagu koju smatra članovima uspješnog tima i kojima uz sva zakonom zagarantovana prava obezbjeđuje i dodatne benefite, povoljnosti i usavršavanja.
Postanite član lidera na tržištu I razvijajte karijeru u kompaniji koja pruža odlične uslove za rast i razvoj zaposlenog. Nudimo obuku, mogućnost stalnog zaposlenja, priliku da napredujete i budete plaćeni najviše u branši. Prijave za zaposlenje, koje uključuju CV poslati na mail zaposlenje@kips.me  ili dostaviti u najbliži naš centar sa oznakom “za oglas”.
Budite dio tima najboljih!​

KIPS

KIPS je preduzeće osnovano 1990. godine kao malo trgovačko preduzeće sa ciljem da postane vodeća kompanija za trgovinu građevinskim materijalima i proizvodima za domaćinstvo. Vizija KIPS-a je da bude neizostavno ime za preduzeća, majstore i porodice koji traže kvalitet, sigurnost cijena i mogućnost da pronađu sve na jednom mjestu. KIPS želi da ostane lider u poslu i da konstantno povećava zadovoljstvo kupaca kroz kontinuirano ulaganje u radnu snagu koju smatra članovima uspješnog tima i kojima uz sva zakonom zagarantovana prava obezbjeđuje i dodatne benefite, povoljnosti i usavršavanja