CAFFE BAR ŠTO ČINIŠ GORICA – PODGORICA
RASPISUJE OGLAS ZA
KONOBARA
na duži period
Opis posla:
- Brine o urednosti reona;
- Pokazuje ljubaznost prema svakom gostu;
- Pokazuje gostoprimivost;
- Postavlja baštu u pripremi posla;
- Kontroiše čistoću svakog menija, svakog flajera;
- U potpunosti je odgovran isključivo nadređenom;
- Poslužuje piće;
- Postavlja stolove i njihovo pospremanje nakon upotrebe;
- Dočekuje goste, pratnji do stola, pridržava stolice pri sjedenju, pomoć pri odlaganju garderobe, savjetovanje pri odabiru pića;
- Brine o rasvjeti (vrijeme paljenja rasvjete);
- Postupi po svakom naređenju šefa kafeterije;
- Zaduži depozit za svaki radni dan;
- Obavijesti nadređenog o svakoj promjeni porudžbine;
- Podnosi izvještaj na kolegijumima zaposlenih;
- Predlaže nove artikle;
- Vrši prijem robe po zaduženju šefa kafeterije;
- Prima porudžbinu i vrši naplatu računa;
- Obavještava goste o specijalnim ponudama dana i promjenama u meniju, ako je došlo do istih;
- Popunjava smjenu ukoliko neko od osoblja nedostaje ili po potrebi;
- Blagovremeno odgovara na poziv gosta bez dodatnih zahtjeva;
- Otvara i sipa vino po propisima za stolom gosta;
- Brine se za svoj uredan izgled i nastup tokom rada;
- Upoznat je sa proizvodima i uslugama koje objekat nudi i iste zna i može prezentovati gostu;
- Pomaže magacioneru sa dopunom zaliha i održava zalihe u šanku;
- Postuje radno vrijeme i dolazi minimum 30 minuta prije početka smjene;
- Blagovremeno obavjestava nadležnog, minimum 24h ranije, o bilo kojoj promjeni radnog vremena ili odsustvu sa svoje radne pozicije;
- Priprema završni izvještaj i dostavlja dnevni pazar menadžeru kafeterije, na kraju svakog radnog dana;
- Zatvara svoju smjenu na POS terminalu;
- Održava međuljudske i kolegijalne odnose sa svim kolegama;
- Vodi računa o timskom duhu;
- Zastupa interese firme i predstavlja je u najboljem svijetlu;
- Strogo vodi računa o eventualnim rezervacijama za evente;
- Vodi računa o sopstvenoj higijeni i higijeni materijala sa kojim radi;
- Radi i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca;
- Vodi računa o stvarima koje se nalaze u poslovnoj jedinici, otklanja nepravilnosti, oštećenja sprečava i obavještava nadređenog;
- Vodi računa o higijeni kompletnog prostora u poslovnoj jedinici;
- Vodi računa o kvalitetu i urednosti (čaša, šolja, kašičica).
Uslovi:
- Neophodno iskustvo na istim poslovima, najmanje 1 godina;
- IV stepen stručne spreme;
- Raspoloživost za rad u smjenama, uključujući i vikende;
- Tačnost i urednost;
- Odgovornost u obavljanju radnih zadataka;
- Gostoljubivost i profesionalni odnos;
- Poznavanje jednog stranog jezika.
Odlična plata.
Svi zainteresovani kandidati mogu poslati svoj CV na sljedeći broj telefona: 067/316-717