Kuvar za kantinu
Opis posla:
- Da priprema hranu za zaposlene koja se poslužuje u hotelskoj kantini po unaprijed utvrđenom nedjeljnom meniju
- Da kontroliše operativne aktivnosti odjeljenja i primenjuje odgovarajuće mere uštede
- Da sarađuje sa šefom kuhinje u vezi nabavke hrane i ostalih artikala potrebnih za rad kuhinje i da bude odgovoran za svu robu primljenu u kuhinju
- Da se brine o čistoći i higijeni radnih površina, rashladnih uređaja koje on koristi
- Da se racionalno ophodi prema namirnicama koje koristi za pripremanje hrane
- Da se pobrine da su sve neispravne namirnice pravilno evidentirane i prijavljene glavnom sefu i odgovornim licima u računovodstvu
- Da se pobrine da priprema hrane bude brža
- Da se pobrine za redovno dopunjavanje hrane u kantini
- Da obezbedi besprekornu čistoću kratkoročnim radom na sektoru pranja posuđa i održavanja kuhinje i pratećih prostorija i adekvatno obezbjeđenje svih ostava i frižidera
- Da obezbedi pravilno rukovanje opremom i mašinama, kao i blagovremeno obavještavanje sefa kuhinje o potrebnim popravkama
- Da se pridržava pravila i procedura koja se odnose na protiv požarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbjednost
- Da održava visok standard lične higijene i izgleda
- Osim poslova navedenih u popisu poslova i zadataka, zaposlena se obavezuje da obavlja i druge poslove i zadatke koji u skladu sa propisima i standardima njegovog zanimanja spadaju u delokrug rada.
- Za svoj rad odgovoran je Šefu kuhinje i Izvršnom Direktoru.
Beneficije:
- Zaposlenje i prijavu radnog odnosa
- Smjestaj zaposlenih ili troškove prevoza
- Dva obroka dnevno
- Mogućnost ličnog i karijernog razvoja
- Rad u dinamičnom okruženju u hotelu sa 5* na obali Jadranskog mora
- Rad u okviru internacionalne prestižne grupacije The Leading Hotels of the World
Svi zainteresovani kandidati CV mogu poslati na mail: gm@ananti.me
Ānanti Resort, Residences & Beach Club