Kompanija Brand Hotels, u čijem sastavu se nalazi Boutique hotel Momentum, iz Budve u potrazi je za novim, odgovornim i profesionalnim članovima tima u sektoru HRANE I PIĆA (FOOD & BEVERAGE).
KUVAR/ICA
Opis posla:
- Poznavanje evropske i mediteranske kuhinje;
- Priprema jela i aranžiranje obroka, atraktivna prezentacija istih;
- Poznavanje novih trendova u gastronimiji;
- Kreativnost i učešče u izradi noviteta u jelovniku;
- Planiranje nabavke i vođenje evidencija;
- Kontrola pripremljenih obroka, u skladu sa zadatim strandardima i normama;
- Obezbeđivanje ishrane za hotelsko osoblje;
- Održavanje visokih sanitarnih i higijenskih standarda u kuhinji;
- Održavanje i čišćenje kuhinjske opreme, posuđa i inventara u skladu sa hotelskim normama
- Postupa po zahtevima nardeđenog kako bi se na vreme odgovorilo zahtevima gostiju;
- Za svoj rad odgovoran je Menadžeru;
- Osim poslova navedenih u opisu poslova i zadataka, zaposleni se obavezuje da obavlja i druge poslove i zadatke koji su u skladu sa propisima i standardima njegovog zanimanja, spadaju u delokrug rada.
Potrebne veštine i kvalifikacije:
- Iskustvo na istim ili sličnim poslovima;
- Sposobnost rada u dinamičnom i timskom okruženju;
- Dobre komunikacione veštine i ljubazan pristup prema gostima;
- Visok nivo pažnje za detalje i temeljitost;
- Pouzdanost i odgovornost u obavljanju poslova;
- Poznavanje engleskog jezika, ali nije uslov.
Nudimo:
- Konkuretna zarada;
- Zaposlenje i prijavu radnog odnosa;
- Sezonski posao;
- Timski rad;
- Obezbeđeni dva obroka i kolektivni smeštaj unutar kompleksa;
- Mogućnost ličnog i karijernog razvoja.