La Fleur Boutique Hotel, 5* sa sjedištem u Tivtu je u potrazi za novim članovima
svoga tima i to na pozicijama:
Recepcioner/ka
Opis posla:
- Vrši prijem gostiju u skladu sa najavama
- Daje osnovne informacije gostima o hotelu, hotelskim uslugama kao i o dodatnim uslugama dostupnim gostima
- Prati goste do soba, smješta ih u dodjeljenu jedinicu i objašnjava korišćenje sadržaja sobe po potrebi
- Vodi računa o svim informacijama koje dolaze do recepcije da budu sačuvane i plasirane na krajnju adresu
- Ponaša se u skladu sa diskretnom politikom kompanije u kojoj radi u smislu čuvanja informacija kako o gostima tako i poslovanju hotela
- Vodi računa o svim operacijama koje su vezane za recepcijski pult: muzika, svijetlo, stanje po sobama u smislu grijanja, hladjenja, itd - Vodi računa o hotelskim ključevima, vodi evidenciju izdatih ključeva i brojnom stanju istih
- Po potrebi vrši parkiranje automobila gostiju u hotelsko dvorište
- Vrši naplatu hotelskih usluga u skladu sa zvaničnim cjenovnikom hotela, izdaje hotelske fakture gostima i priprema novac za predaju pazara
- Evidentira dodatne troškove gostiju kroz hotelski sistem i stara se o ažurnosti naplate
- Radi i druge poslove po nalogu supervizora recepcije i domaćinstva, kao i po nalogu generalnog menadžera hotela
- Za svoj rad direktno je odgovoran supervizoru recepcije i domaćinstva i generalnom menadžeru hotela
Pomoćni kuvar/ica
Da biste aplicirali za ovo radno mjesto neophodno je da ispunjavate sledeće uslove:
- Da posjedujete najmanje 2 godine iskustva na sličnom radnom mjestu
- Da ste timski orjentisani
- Da ste vrijedna osoba
- Da ste osoba koja uživa u stvaranju neponovljivog iskustva za naše goste
Kuvar/ica
Opis posla:
- Organizuje rad kuhinje u odsustvu šefa i u sopstvenoj smjeni
- Aktivno učestvuje u izradi menija
- Vodi računa o normativima, istih se pridržava i zajedno sa šefom kuhinje obučava ostale zaposlene u cilju standardizacije usluge
- Aktivno žestvuje u pripremi jela
- Vodi računa o pravilnom skladištenju robe i o higijenskim uslovima u radnom prostoru kuhinje pod nadzorom Šefa kuhinje
- Vodi računa o ispravnosti pristigle robe u odsustvu šefa
- U svojoj smjeni vrši trebovanje robe i šalje ga šefu kuhinje na odobrenje
- Pravilno rukovodi kuhinjskim aparatima i stara se o njihovoj ispravnosti
- Obučava ostale zaposlene u rukovanju mašinama u odsustvu šefa radi sve njegove zadatke
- Radi i druge poslove po nalogu šefa kuhinje i generalnog menadžera hotela
- Za svoj rad odgovara šefu kuhinje i generalnom menadžeru hotela
Uslovi:
- Minimum SSS-kulinarskog smjera
- Minimum 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
Room division manager
Opis posla:
Kao Room Division Manager, bićete odgovorni za svakodnevno upravljanje odeljenjima recepcije, domaćinstva (housekeeping), concierge servisa i rezervacija, uz fokus na operativnu efikasnost, kvalitet usluge i zadovoljstvo gostiju.
Ključne odgovornosti:
- Vođenje i koordinacija timova recepcije i domaćinstva
- Kontrola kvaliteta soba i javnih prostora
- Upravljanje budžetom i operativnim troškovima sektora soba
- Regrutacija, obuka i motivacija zaposlenih
- Postavljanje i praćenje standarda usluge i procedura
- Rad na unapređenju iskustva gostiju i rešavanje pritužbi
- Saradnja sa ostalim odeljenjima hotela kako bi se obezbedilo besprekorno funkcionisanje
Kvalifikacije i veštine:
- Minimum 3 godine iskustva na rukovodećoj poziciji u hotelijerstvu (prednost iskustvo u boutique ili luksuznim hotelima)
- Izražene liderske i organizacione veštine
- Odlično poznavanje hotelskih operacija, PMS sistema (Hotelier)
- Sposobnost rešavanja problema i donošenja odluka pod pritiskom
- Izvrsne komunikacione veštine i profesionalan nastup
- Znanje engleskog jezika (poželjno i drugi strani jezici)
Ukoliko želite da postanete dio našeg tima, molimo Vas da svoje biografije prosledite na e mail: ivana.mrdak@adriaticbaycorp.com
Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati svakog radnog dana u periodu od 09 – 17h na broj telefona +382 69 147 001.
Napomena: Biće kontaktirani samo kandidati koji prođu u uži krug.