La Fleur Boutique Hotel, 5* sa sjedištem u Tivtu je u potrazi za novim članovima
svoga tima i to na poziciji:
Kuvar/ica
Opis posla:
- Organizuje rad kuhinje u odsustvu šefa i u sopstvenoj smjeni
- Aktivno učestvuje u izradi menija
- Vodi računa o normativima, istih se pridržava i zajedno sa šefom kuhinje obučava ostale zaposlene u cilju standardizacije usluge
- Aktivno žestvuje u pripremi jela
- Vodi računa o pravilnom skladištenju robe i o higijenskim uslovima u radnom prostoru kuhinje pod nadzorom Šefa kuhinje
- Vodi računa o ispravnosti pristigle robe u odsustvu šefa
- U svojoj smjeni vrši trebovanje robe i šalje ga šefu kuhinje na odobrenje
- Pravilno rukovodi kuhinjskim aparatima i stara se o njihovoj ispravnosti
- Obučava ostale zaposlene u rukovanju mašinama u odsustvu šefa radi sve njegove zadatke
- Radi i druge poslove po nalogu šefa kuhinje i generalnog menadžera hotela
- Za svoj rad odgovara šefu kuhinje i generalnom menadžeru hotela
Uslovi:
- Minimum SSS-kulinarskog smjera
- Minimum 2 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima
Ukoliko želite da postanete dio našeg tima, molimo Vas da svoje biografije prosledite na e mail: ivana.mrdak@adriaticbaycorp.com
Za sve dodatne informacije, možete nas kontaktirati svakog radnog dana u periodu od 09 – 17h na broj telefona +382 69 147 001.
Napomena: Biće kontaktirani samo kandidati koji prođu u uži krug.