Karijere u ugostiteljstvu: Jadranka Turizam

15. februar 2023
Zaposli.ME
Podijelite

Ugostiteljstvo je nažalost postalo poznato po visokoj stopi fluktuacije zaposlenika, koja se često procjenjuje na između 70 i 80%. No, Jadranka Turizam, operater Lošinj Hotels & Villas i Camping Cress & Lošinj na otocima Lošinju i Cresu, ponosi se znatno nižom fluktuacijom od samo 20 posto. Jadranka Turizam zapošljava 600 stalnih zaposlenika s prosječnim brojem godina u tvrtki od 15 godina, kao i preko 500 sezonaca koji nam se vraćaju već najmanje 3 godine zaredom. Ovaj fantastičan rezultat, koji Jadranku Turizam pozicinira kao najpoželjnijeg poslodavca na Kvarneru, može se objasniti putem nekoliko čimbenika.

Prvo, Jadranka Turizam postavlja jasna očekivanja od zaposlenika i pruža im redovitu obuku i mogućnosti razvoja. To ne samo da pomaže zaposlenicima da bolje obavljaju svoj posao, već im daje i osjećaj ispunjenosti i zadovoljstva u radu.

Drugo, Jadranka Turizam na prvo mjesto prioriteta stavlja stvaranje zdravog radnog okruženja za svoje zaposlenike. To uključuje fer radno vrijeme, management koji pruža kontinuiranu podršku i razvoj pozitivne korporativne kulture. Promicanjem zdrave ravnoteže između poslovnog i privatnog života, veća je vjerojatnost da će zaposlenici biti zadovoljni svojim poslom i ostati u tvrtki duže vrijeme.

Treće, Jadranka Turizam ima uspostavljene učinkovite komunikacijske kanale koji omogućuju redovite povratne informacije i rješavanje problema. To promiče transparentnost i potiče osjećaj povjerenja između uprave i zaposlenika, što dovodi do većeg zadovoljstva poslom i smanjene fluktuacije.

Zbog rasta poslovanja i povratka turizma u puni zamah, Jadranka turizam planira zaposliti ove godine oko 200 novih djelatnika, kako u hotelima, tako i u kampovima. Ako cijenite jasna radna očekivanja, zdravo radno okruženje, učinkovitu komunikaciju i prilike za rast, pošaljite nam svoj životopis i istražimo zajedno sljedeće poglavlje razvoja Jadranka turizma.

Smještena na otoku Lošinju, prepoznatom kao otoku vitalnosti, Jadranka Turizam posluje na jedinstvenoj i lijepoj destinaciji s bogatom poviješću u ugostiteljstvu i turizmu. Otok Lošinj već više od jednog stoljeća privlači posjetitelje, a poznat je po svojim zadivljujućim prirodnim ljepotama, blagoj klimi i raznolikim aktivnostima.

Povezani sadržaji

Career days

POZIVAMO VAS NA DANE OTVORENIH VRATA!

Azul Beach Resort Montenegro by Karisma POZIVAMO VAS NA DANE OTVORENIH VRATA! BIJELO POLJE Hotel Franca 09.03.2024. godine, u periodu od 10h do 17h ULCINJ...

Zaposli.ME

07. mart 2024

Career days

Sajam zapošljavanja u Porto Montenegru

Kompanija Adriatic Marinas, hoteli Regent Porto Montenegro i SIRO Boka Place organizuju Dan otvorenih vrata u petak, 01. marta, u Blue Room-u u Porto...

Zaposli.ME

22. februar 2024

Career days

Život i rad u Sloveniji

Dva događaja o životu i radu u Sloveniji Zavod za zapošljavanje i Ambasada Republike Slovenije u Podgorici organizuju dva događaja na temu “Život i rad...

Zaposli.ME

16. februar 2024