Hotel AMI Budva Petrovac raspisuje konkurs za poziciju
Kuvar specijalista / Chef de partie
Opis posla:
- Odlično je upoznat sa svim artiklima iz hotelskih jelovnika;
- Odgovarnost za proizvodnju hrane u dodeljenoj sekciji;
- Odgovornost za pripremu i prezentaciju hrane;
- Odgovornost za poštovanje odgovarajućih standarda i propisa o kvalitetu i higijeni hrane i kuhinje;
- Vođenje brige o zalihama hrane i inventaru svoje sekcije;
- Savetuje svog nadređenog, šefa kuhinje ili menadžera o eventualnim poboljšanjima i ukazivanje na eventualne probleme;
- Kreativnost i učešće u izradi noviteta u jelovniku;
- Pospješuje komunikaciju kuhinje i restorana/banketa;
- Odgovornost za urednost i čistoću kuhinje, njenog inventara i njenog osoblja;
- Učešće u radu sa ostalim osobljem kuhinje, kao i podučavanje pomoćnog osoblja;
Uslovi posla:
- SSS u odgovaraćujoj oblasti;
- Minimum 2 godine radnog iskustva na istoj poziciji;
- Prednost poznavanja engleskog jezika.
Svi zainteresovani kandidati CV mogu poslati putem opcije KONKURIŠITE ili na mail:
hr@amihotel.me