Oglasi za posao

Poziv za pripravnike

Podgorica 18. novembar 2024.
logo

Spotlight Beauty Salon

Spotlight beauty salon – Program stručnog osposobljavanja

Pruži svijetlost svojoj karijeri i postani dio našeg sjajnog tima putem Programa stručnog osposobljavanja!

Tražimo mlade ljude, svršene studente, koji će timskim radom, u sinergiji sa nama starijim kolegama, stvarati projekte na koje će biti ponosni i koji će im služiti kao referenca za svaki posao koji budu radili u budućnosti.

Pozicije koje su kod nas otvorene su:
  • Strukovni kozmetičar (estetičar) – 2 izvršioca
  • Grafički i/ili web dizajner – 2 izvršioca
  • Ekonomista sa tendencijom rada na terenu – 1 izvršilac
  • IT stručnjaci – 2 izvršioca
Iz navedenih pozicija, jasno se vidi da želimo da sastavimo raznoliki tim, koji će svojom mladošću, nadahnutošću i idejama stvarati novu vrijednost.

Kod nas u Spotlight beauty salonu će biti posla za sve vas pripravnike. Mi nismo jedan od onih poslodavaca koji želi da raspiše radno mjesto reda radi, pa da vam popunjava mjesečne izvještaje o radu takođe reda radi. Ne! Mi smo tim koji pomjera granice u industriji ljepote u kojoj poslujemo, gdje važimo kao uspješni i u potpunosti predani kvalitetu i zadovoljstvu naših klijenata!

Kozmetičarke nam trebaju da ojačaju uigrani tim koji posluje već nekoliko godina unazad. Ovo je savršena prilika za sve mlade ljude koji žele da se ostvare u svojoj struci,
da unovče stečeno znanje tokom studija i da budu korak ispred konkurencije. Kod nas ćete naučiti praktične osnove rada u kozmetičkom salonu, koje će vam služiti kao stečen zanat u rukama.
To dalje znači da ćete uvijek biti konkurentni na tržištu rada i da nećete morati da se brinete za svoju budućnost, kada je posao u pitanju.
Link za prijavu: https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje
Tačan naziv firme: Spotlight d.o.o.

Dizajneri će nam pomoći da nam uspješno prenesu svoja znanja i mladalačku kreativu, koja nije ograničena stegama realnih poslovnih izazova! Kod nas ćete dobiti svu neophodnu slobodu da se izrazite i da svoje inovativne ideje pretočite u realan output, bilo kroz vođenje društvenih mreža, ili kompanijskog web sajta.
Mi želimo da čujemo od vas kako da dizajenerski postavimo i plasiramo sve ono što radimo i što je rezultat naših napora.
Link za prijavu: https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje
Tačan naziv firme: Spotlight d.o.o.

Ekonomista sa tendencijom rada na terenu će biti ključni igrač u komercijalnim aktivnostima naše kompanije u budućem periodu. Kako je Spotlight ekskluzivni distributer španskog brenda Eberlin Biocosmetics, koja je među liderima u svom poslu na tržištu E.U., tako nam treba osoba koja će sa nama graditi mrežu kupaca ovog renomiranog španskog brenda. Dakle, osoba koja je od akcije i inicijative, kojoj nije teško da cijeli dan provede na terenu i koja poslovne izazove vidi kao prilike za rast i razvoj.
Link za prijavu: https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje
Tačan naziv firme: Spotlight d.o.o.

IT stručnjaci (junior developeri), će zajedno sa kolegama dizajnerima, imati za zadatak da osmisle i kreiraju web site Spotlight beauty salona, uz nove i savremene mogućnosti kao što su online trgovina i online zakazivanje termina za tretmane naših klijenata. Takođe, i u ovom segmentu nismo specijalizovani, pa samim tim ni dovoljno stručni, što znači da ćete dobiti šansu da nas naučite kako da radimo posao sa IT aspekta, a samim tim i svu slobodu u obavljanju svog posla.
Link za prijavu: https://www.euprava.me/program-strucno-osposobljavanje
Tačan naziv firme: Spotlight d.o.o.

Ne propusti priliku da budeš dio tima koji stavlja akcenat na kvalitet, inovacije i zadovoljstvo klijenata, pružajući ti priliku i svu slobodu da profesionalno rasteš i da se razvijaš!

Prijavi se već danas i započni svoje stručno osposobljavanje u Spotlight Beauty Studio!

Spotlight Beauty Salon