HOTEL PORTO TARA ****
RASPISUJE OGLAS ZA KONOBARA HOTELA
NACIONALNI PARK DURMITOR – RADOVAN LUKA
Hotel Porto Tara, kategorisan sa 4****, i kao takav je jedini Hotel koji se nalazi u Nacionalnom parku Durmitor i kanjonu Tara, je novootvoreni objekat koji se nalazi u selu Tepcima, Radovan Luka, na 21 km od Žabljaka.
Hotel se nalazi u najdubljem dijelu kanjona uz zoni Nacionalnog parka koji je pod Unescom.
Koncept rada hotela je usmjeren na ekološki održivo poslovanje.
KONOBAR
OPIS POSLA:
- Brine o urednosti reona;
- Pokazuje ljubaznost prema svakom gostu;
- Pokazuje gostoprimivost;
- Postavlja bastu u pripremi posla;
- Kontroliše čistoću svakog menija, svakog flajera;
- U potpunosti je odgovoran isključivo nadređenom;
- Priprema kuhinjski pribor;
- Poslužuje hranu i piće;
- Postavlja stolove i njihovo pospremanje nakon upotrebe;
- Dočekuje goste, pratnji do stola, pridržava stolice pri sjedenju, pomoć pri odlaganju garderobe, savjetovanje pri odabiru jela ili pića;
- Mora da bude komunikativan, brz, tačan i nadasve ljubazan, poželjno je znanje stranog jezika;
- Polira pribor za jelo;
- Brine o rasvjeti (vrijeme paljenja rasvjete);
- Postupi po svakom naredjenju šefa kafeterije;
- Zaduži depozit za svaki radni dan;
- Obavijesti nadređenog o svakoj promjeni porudžbine;
- Podnosi izvjestaj na kolegijumima zaposlenih;
- Predlaže nove artikle;
- Pomaže svim kolegama u restoranu;
- Vrši prijem robe po zaduženju šefa restorana;
- Prima porudžbinu i vrši naplatu računa;
- Održava medjuljudske i kolegijalne odnose sa svim kolegama.
- Vodi računa o timskom duhu;
- Zastupa interese firme i predstavlja je u najboljem svijetlu;
- Vodi računa o higijeni kompletnog prostora u poslovnoj jedinici;
- Strogo vodi računa o eventualnim rezervacijama za evente;
- Vodi računa o sopstvenoj higijeni i higijeni materijala sa kojim radi;
- Radi i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca;
- Vodi računa o stvarima koje se nalaze u poslovnoj jedinici, otklanja nepravilnosti, sprečava oštećenja i obavještava nadredjenog;
- Vodi računa o kvalitetu i urednosti (čaša, šolja, kašičica).
Stepen složenosti - jednostavan.
Hotel počinje sa radom krajem aprila.