Zamjenik šefa kuhinje
Opis posla:
- Rukovođenje osobljem i koordinacija aktivnosti konkretnog odeljenja u okviru sektora kuhinje, uz ispunjavanje standarda hotela sa ciljem obezbeđivanja maksimalnog zadovoljstvo gostiju
- Da pruža uslugu u skladu sa potrebama tržišta, standardima hotela I LHW grupacije
- Da kontroliše operativne aktivnosti odjeljenja i primjenjuje odgovarajuće mjere uštede
- Da sarađuje sa šefom kuhinje u vezi nabavke hrane i ostalih artikala potrebnih za rad kuhinje i da bude odgovoran za svu robu primljenu u kuhinju
- Da se pobrine za pravilno popunjavanje i kontrolu formulara za nabavku
- Da se pobrine da su sve neispravne namirnice pravilno evidentirane i prijavljene glavnom kuvaru i odgovornim licima u računovodstvu
- Da prepoznaje i analizira nove potrebe i trendove na tržištu, pomažući šefu kuhinje u obogaćivanju jelovnika, specijalitete dana i švedskog stola, istovremeno vodeći računa o tome da detaljno poznaje postojeće jelovnike
- Da se pobrine da priprema hrane bude brža i u skladu sa očekivanjima gostiju
- Da, u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva gostiju, lično kontroliše kvalitet jela i obezbedi poštovanje predviđenih standarda njihove pripreme i prezentacije
- Da se pobrine da se sva pripremljena jela izdaju uz odgovarajuću potvrdu narudžbine
- Da se pobrine za redovno dopunjavanje švedskog stola
- Da, u odsustvu rukovodećih lica perionice posuđa, upravlja radom perača posuđa, sa ciljem obezbeđivanja besprekorne čistoće kuhinje
- Da obezbedi besprekornu čistoću i adekvatno obezbjeđenje svih ostava i frižidera
- Da usmjerava ostalo osoblje da za potrebe i u slučaju izostanka pomoćnog osoblja, nadomjesti kratkoročnim radom na sektoru pranja posudja i održavanja kuhinje i pratećih prostorija
- Da obezbedi pravilno rukovanje opremom i mašinama, kao i blagovremeno obavještavanje sektora održavanja o potrebnim popravkama
- Da se pobrine da svi zaposleni za koje je odgovoran dolaze na posao na vrijeme, u odgovarajućim uniformama i da nose pločicu sa imenom
- Da se pobrine da svi zaposleni za koje je odgovoran u potpunosti razumiju i pridržavaju se pravila i propisa hotela, uključujući i ona koja se odnose na protiv-požarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbjednost
- Da vodi računa da svi zaposleni za koje je odgovoran pružaju profesionalnu uslugu i da se učtivo ophode
- Da vodi računa o bezbjednosti i razvoju zaposlenih za koje je odgovoran, kao i da učestvuje u njihovoj obuci, potrebnih za efikasno obavljanje dužnosti
- Da se pridržava pravila i procedura koja se odnose na protiv požarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbednost
- Da održava visok standard lične higijene i izgleda
- Osim poslova navedenih u popisu poslova i zadataka, zaposlena se obavezuje da obavlja i druge poslove i zadatke koji u skladu sa propisima i standardima njegovog zanimanja spadaju u deljokrug rada.
- Za svoj rad odgovoran je Šefu kuhinje i Izvršnom Direktoru.
Beneficije:
- Zaposlenje i prijavu radnog odnosa
- Smestaj zaposlenih ili troskove prevoza
- Dva obroka dnevno
- Mogucnost licnog i karijernog razvoja
- Rad u dinamicnom okruzenju u hotelu sa 5* na obali Jadranskog mora
- Rad u okviru internacionalne prestizne grupacije The Leading Hotels of the World
Svi zainteresovani kandidati CV mogu poslati na mail: gm@ananti.me
Ānanti Resort, Residences & Beach Club