Kuvar
Opis posla:
- Obavljanje radnih zadatak u kuhinji, uz pridržavanje standarda hotela sa ciljem obezbjeđivanja maksimalnog zadovoljstva gostiju
- Rukovođnje osobljem i koordinacija aktivnosti konkretnog odjeljenja u okviru sektora kuhinje, po nalogu Šefa Kuhinje, uz ispunjavanje standarda hotela sa ciljem obezbjeđivanja maksimalnog zadovoljstva gostiju
- Sarađuje sa šefom kuhinje i zamjenikom šefa kuhinje u vezi nabavke hrane i ostalih artikala potrebnih za rad kuhinje.
- Kontroliše operativne aktivnosti odjeljenja i primjenjuje odgovarajuće mjere uštede
- Brine se da su sve neispravne namirnice pravilno evidentirane i prijavljene glavnom kuvaru i odgovornim licima u računovodstvu
- Da poznaje i analizira nove potrebe i trendove na tržištu, pomažući šefu kuhinje u obogaćivanju jelovnika, specijaliteta dana i švedskog stola, istovremeno vodeći računa o tome da detaljno poznaje postojeće jelovnike
- Da se pobrine da priprema hrane bude brza i efikasna u skladu sa očekivanjima gostiju
- Da, u cilju postizanja maksimalnog zadovoljstva gostiju, vodi računa o kvalitetu jela i obezbjedi poštovanje predviđenih standarda njihove pripreme i prezentacije
- Da se pobrine da se sva pripremljena jela izdaju uz odgovarajuću potvrdu narudžbine
- Da se pobrine za redovno dopunjavanje švedskog stola
- Koordinira radom perača posuđa, sa ciljem obezbjeđivanja besprekorne čistoće kuhinje
- Koordinira besprekornu čistoću i adekvatno obezbjeđenje svih ostava i frižidera
- Koordinira rad osoblja, da u slučaju izostanka pomoćnog osoblja, nadomjesti kratkoročnim radom na sektoru pranja posuđa i održavanja kuhinje i pratećih prostorija
- Pravilno rukuje opremom i mašinama za rad, blagovremeno obavještava nadležne o potrebnim popravkama
- Brine se da svi zaposleni za koje je odgovoran u potpunosti razumiju i pridržavaju se pravila i propisa hotela, uključujući i ona koja se odnose na protiv-požarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbjednost
- Vodi računa o dobrobiti, bezbjednosti i razvoju zaposlenih za koje je odgovoran, kao i da učestvuje u njihovoj obuci, namjenjenoj savladavanju vještina potrebnih za efikasno obavljanje dužnosti
- Da u potpunosti razume hotelski Priručnik za zaposlene i da se pridržava pravila i procedura sadržanih u njemu, uključujući i ona koja se odnose na protiv požarnu zaštitu, higijenu, zdravlje i bezbjednost
- Da održava visok standard lične higijene i izgleda
- Osim poslova navedenih u popisu poslova i zadataka, zaposlena se obavezuje da obavlja i druge poslove i zadatke koji u skladu sa propisima i standardima njegovog zanimanja spadaju u delokrug rada.
- Za svoj rad odgovoran je Šefu kuhinje.
Beneficije:
- Zaposlenje i prijavu radnog odnosa
- Smještaj zaposlenih ili troškove prevoza
- Dva obroka dnevno
- Mogućnost ličnog i karijernog razvoja
- Rad u dinamičnom okruženju u hotelu sa 5* na obali Jadranskog mora
- Rad u okviru internacionalne prestizne grupacije The Leading Hotels of the World
Svi zainteresovani kandidati CV mogu poslati na mail: gm@ananti.me
Ānanti Resort, Residences & Beach Club